Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Vallentuna

Varför lägga mer tid i onödan? Vi hjälper dig att hitta duktiga rörmokare i Vallentuna. Genom att fylla i formuläret nedan sätter vi dig i kontakt med olika VVS-firmor som kontaktar dig via telefon eller epost. Tiden du behöver lägga ner för att göra en förfrågan är liten då du slipper ringa företagen själv. Totalt sett har vi tusentals anslutna firmor i Vallentuna och resten av Sverige.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Vallentuna

VVS-arbeten / Rördragning

Stockholm

VVS-arbeten / Rördragning

Stockholm

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Vallentuna. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Vallentuna finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Vallentuna som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Vallentuna

J S B Rör AB

Vargmötesvägen 14, Vallentuna

08 - 960290

Ändra uppgifter

Rosengårdens Rör och Mekano i Vallentuna AB

Fabriksvägen 5, Vallentuna

08 - 51179148

Ändra uppgifter

Rörfirman i Gillinge AB

Gillinge 54 b, Vallentuna

08 - 51025309

Ändra uppgifter

Team Wåhlin Bygg & VVS AB

Ekvägen 2, Vallentuna

08 - 51170499

Ändra uppgifter

VVS SERVICE PARTNER Sverige

Lagman Lekares väg 13, Norsborg

0739 465 111

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Vallentuna kommun ligger i Uppland och tillhör Stockholmslän, det bor knappt 29000 personer i kommunen och den innehåller mycket skog och många sjöar. Många pendlar in till Stockholm och det är tjänste och handelssektorn som är klart dominerande inom näringslivet.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Kamerainspelning i avloppsrör ut mot samfällighet, flytta avlopp till ny position (uppbrutet golv, ej betong) samt temporär dragning av vatten med slang för att försörja resten av huset med vatten under renovering (allt vatten passerar badrummet).

  Vallentuna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, Jag skulle vilja ha hjälp med att koppla in en diskmaskin. Det finns i dagsläget ingen diskmaskin på platsen där den nya skall stå men diskmaskinen skall stå precis bredvid köksblandaren, så det är en kort anslutning som behöver göras. Mvh, Amanda

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av diskmaskin i kök som är utrustat för diskmaskin men inte haft det tidigare.

  Stockholm
 • Fastighetsförvaltning

  Förlängning av slangar och installation av äldre Bosch diskmaskin i lägenhet i Hägerstensåsen.

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi bygger ett nytt hus på 2,5 våningar. Huset ligger i en sluttning så våning ett är helt förskjuten från de andra våningarna. Vi skall installera allt i huset, luft-vattenvärmepump med golvvärme.

  Tyresö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av elpanna för vattenburen värme med vattenberedare.

  Salem
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installera vattenuttag(?) så att man kan ha en tvättmaskin i badrummet.

  Stockholm

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan