Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Vansbro

Letar du efter bra rörmokare i Vansbro? Då har du hamnat helt rätt! Rörmokare.se är en tjänst som matchar ditt behov med de vvs-företag som är villiga att åta sig arbetet. Tidsbesparing och bekvämligheten är bara några argument för att du skall använda vår offertförmedling.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Ludvika

VVS-arbeten / Rördragning

Borlänge

VVS-arbeten / Rördragning

Borlänge

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Vansbro. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Vansbro finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Vansbro som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Vansbro

F Nilsson & Co Rör AB

Malmgatan 11 Vansbro

0281 - 10222

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Vansbro kommun ligger i Dalarna och har ca 6900 invånare. Terrängen är kuperad och består till stor del av skog. Vansbro har ett brett näringsliv representerat av cirka 500 företag inom de flesta branscher. Många känner till Vansbro genom evenemanget Vansbrosimmet som äger rum varje år.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vattenläcka i vägg mellan pannrum och tvättstuga.

  Ludvika
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har rör dragna mellan en gammal vedpanna och nya bergvärmepumpen. Kopplades ihop för att kunna använda panna när de krisar men vill bort med de så jag kan kapa sönder pannan och använda rummet till annat. /louise

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Problem med att anslutning mellan betongavloppsrör och rör till köksavlopp rasat sönder. Ny anslutning från betongrör och köksavlopp måste åtgärdas. Avloppen ca 70 cm i mark.

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag vill ha hjälp med att byta ut blandaren i badrummet där man duschar, byta ut hela det med duschslang och själva blandaren då. Den sitter löst.

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installera en vattenkran utomhus

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Bor i lägenhet. Behöver hjälp att byta blandare i köket som ska ha en avstängning för diskmaskin. Vill ha hjälp snarast, helst imorgon fredag.

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver sätta in en mätarkonsoll för byte av vattenmätare

  Falun

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan