Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Varberg

Är det svårt att få tag på en rörmokare i Varberg? Lugn, vi hjälper dig. Med olika företag i hela Sverige matchar vi ihop din förfrågan med passande firmor inom VVS som sedan tar kontakt med dig. Slösa inte din tid på att jaga rörmokare som har inte har tid, låt de om kan kontakta dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

Fastighetsskötsel

Kungsbacka

VVS-arbeten / Rördragning

Halmstad

VVS-arbeten / Rördragning

Kungsbacka

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Varberg. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Varberg finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Varberg som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Varberg

Bravida Sverige AB, div Syd

Kardanvägen 21, Varberg

0340 - 666666

Ändra uppgifter

GE-Sprinkler i Västra Sverige AB

Lahallv 2, Väröbacka

0340 - 669940

Ändra uppgifter

Henry & Janne i Veddige Rör AB

Västra Ringvägen 1, Veddige

0340 - 649764

Ändra uppgifter

IPL Skandinavien AB

Hammervägen 3, Varberg

0340 - 645300

Ändra uppgifter

Mopipe AB

Bergsbo, Kungsäter

070 - 669669

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Hallands län
 • Varbergs kommun

Kommuninformation

Varbergs kommun ligger i Hallands län och är en kommun i tillväxt. Det bor ca 56600 invånare i kommunen den ligger vackert längs med västkusten. Exempelvis ligger Ringhals kärnkraftverk här och det är en av kommunen största arbetsgivare. Näringslivet är mycket väl utpritt över flera olika branscher.

Senaste förfrågningar

 • Fastighetsskötsel

  Stopp i avloppet till toalett.

  Kungsbacka
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Jag bor på ett hus som nära högskolan. Jag vill koppla en friggebod till kommunens VA-anläggning.

  Halmstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Reparation av Thermia Diplomat 8kw från 2004. Behöver byta mjukstart, överhettningsskydd samt kompressor. Anledningen till att jag inte vill installera en ny pump är för att reparationen täcks av Försäkringsbolag.

  Kungsbacka
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av 1 styck element, inkl framdragning av rör, i nyinrett rum på vind. Rör ansluts på befintligt värmesystem i källaren, dras upp genom golvet hela vägen upp till vinden (dras i en garderob på 1a våningsplan) och ansluts till element rakt ovanför. Ca.

  Kungsbacka
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av element i nyinrett rum, samt framdragning av rör till elementet och anslutning till befintligt värmesystem.

  Kungsbacka
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, jag skulle vilja byta ut gamla element (vattenburen). Beror på kostnaden och om man kan göra så här vill jag dela jobb på två:-första våning (8 stycken) -källarplan (10 stycken) Om man behöver inte byta alla på en gång och kostnaden är högre än jag tänker vill jag gärna byta först dom som är på första våning.

  Varberg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Koppla in varmvattenberedare samt dra div pexrör

  Falkenberg

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan