Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Västernorrland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala rörmokare som lämnar offerter. Samtliga anslutna rörmokare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i Augusti 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Timrå

VVS-arbeten / Rördragning

Timrå

VVS-arbeten / Rördragning

Timrå

KOMMUNER I Västernorrland

Filtrering

Sökfilter

 • Västernorrlands län

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installera 4st bef Radiatorer till en bef vattenmantlad vedspis. 12 m rördragning, Installera cirkulationspump och expansionskärl

  Timrå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Utför rördragning till att bygga ett litet badrum med toalett och dusch på andra våningen. Det finns redan en badrum i första våning

  Timrå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dra rör från ett badrum till en bastu vägg intill så tvättmaskin kan kopplas in i bastun.

  Timrå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej jag behöver byta en ballofix I mitt badrum då jag får en tvättmaskin levererad och installerad den 20e. Är det något ni har möjlighet att göra med så pass kort varsel och vad skulle det så kosta?Jag har kontaktat fler rörmokare, så det kan bli så att jag väljer någon annan.

  Sundsvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installera tvättmaskinen

  Timrå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Mittsverige Vatten ska sätta in ny vattentätare och vill att en ventilpanel ska installeras. Bild kan skickas på befintlig.

  Timrå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Vi vill gärna ha en offert på följande jobb:Byta duschblandare och väggfästet för duschslangen, Byta Kökskran, Byta kran i tvättstugan (vid diskho).

  Sundsvall

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan