Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Västernorrland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala rörmokare som lämnar offerter. Samtliga anslutna rörmokare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Örnsköldsvik

VVS-arbeten / Rördragning

Sundsvall

VVS-arbeten / Rördragning

Sundsvall

KOMMUNER I Västernorrland

Filtrering

Sökfilter

 • Västernorrlands län

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har en villavagn och något av rören sprutar vatten.

  Örnsköldsvik
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Skulle behöva hjälp med byte av en toalett. En ny toalett är inköpt, så behöver hjälp med borttagning av den gamla och installation av den nya.

  Sundsvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av en ny diskbänk och ev fortsätta med den befintliga kranen eller byta ut den .

  Sundsvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag vill ha en offert på att göra iordning mätarplatsen och montera en konsol till vattenmätare på befintliga rör. Jag vill byta vattenmätare och behöver då en sådan enligt Miva.

  Örnsköldsvik
 • Vatten / Avlopp

  Byta avstängning av vatten i samband med mätarbyte. Ev. En ny rördragning för att spara utrymme

  Kramfors
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta blandare i kök i fritidshus i Ultrå, Husum. Instalera varmvattenberedare (ca 5-10 litersberedare) till blandaren under diskbänk. Inköp av blandare och beredare.

  Örnsköldsvik
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Läcker vatten genom korgmunstycket i köket. Försökt med ny tätning och dra åt hålskruven. Plockat isär grejerna 3-4 ggr, men inte lyckats få det att hålla tätt.

  Sundsvall

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan