Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Västernorrland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala rörmokare som lämnar offerter. Samtliga anslutna rörmokare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     782 förfrågningar i December 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Ånge

Fastighetsskötsel

Sundsvall

VVS-arbeten / Rördragning

Kramfors

KOMMUNER I Västernorrland

Filtrering

Sökfilter

 • Västernorrlands län

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag vill ha en offert på vad det kan kosta att montera en vattenpump vid inkommande vattenledning

  Ånge
 • Fastighetsskötsel

  Stopp i avlopp i badrum, kommer upp smutsigt ”vatten” i dusch då man spolar, bubblar

  Sundsvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Få igång min panna med 2 st elptatroner har varit en rörmockare här men han kunde inte. . har med köp en värmepump som funkar jättebra vet ej om de går att isolera rören i pannan så inte vattnet fryser,,eller ha elptatroner på lägsta så de inte fryser min vatten beredare med paja men har köpt en ny har hus me 2 vån o källare de är vattenburet värme men an vänder värmepumpen . . . ring inte för jag är döv bara sms eller mail kontakt lämna tele nr i fall min kompis kan ringa upp mvh göran vill ha klart snarast. .

  Kramfors
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Diverse:Vi ska renovera köket och kommer flytta diskhon ca 1,5 m, så behöver dra om vatten och avlopp dit. Funderar även på att lägga golvvärme och installera det på befintligt vattenburet värmesystem.

  Sundsvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vatten i beredaren ligger på 80 grader. Men ut till elementen hamnar den under 50 grader. Troligast måste alla ventiler bytas ut är gamla element och samtidigt kan man byta cirkulations pump

  Kramfors
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ett element har lagt av i radhusets övervåning. Det är helt kallt. Trots att jag har förskt lufta.

  Sundsvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Vi har en blandare i köket som tidigare ägare har monterat själv och nu har den släppt så gott som helt i sitt fäste. Därutöver har några av detaljerna som fäster blandaren/kökskranen under diskbänken släppt, ngt som gör a vi söker en rörmokare som kan laga eländet samt samtidigt byta packning till kranen som läcker i vissa lägen.

  Sundsvall

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan