Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Västernorrland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala rörmokare som lämnar offerter. Samtliga anslutna rörmokare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Mars 2021

Vatten / Avlopp

Sundsvall

VVS-arbeten / Rördragning

Timrå

VVS-arbeten / Rördragning

Timrå

KOMMUNER I Västernorrland

Filtrering

Sökfilter

 • Västernorrlands län

Senaste förfrågningar

 • Vatten / Avlopp

  Ersätta befintliga vattenrör i ett badrum samt byte blandare.

  Sundsvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver hjälp med att instalera en ny toastol

  Timrå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Knappen till spolning på toastolen trasig går att spola när jag har tagit bort locket. Kanske behöver jag en ny toastol.

  Timrå
 • Vatten / Avlopp

  Fel i avloppet gör att när jag spolar på övervåningen kommer vatten och bajs i köket och botten våning

  Kramfors
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Borttag och installation av två kompletta tvättställ och två toaletter.

  Sundsvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Skador efter 4 dagars elavbrott . Kopparrör mellan pump och varmvattenberedare behöver bytas ut samt blandare i kök (med bänkdiskmaskinskoppling) ,i toalett och dusch.

  Sundsvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag skulle vilja ha en offert på byte av termostat på ett vattenburet element i källaren i en villa med fjärrvärme. Elemementet behöver även få en avstängningskran monterad på returledningen då elementet efter bytet ska monteras ner en längre tid för renovering av detta källarrum. Elementet har idag ett slottsvred monterat som läker då man öppnar det.

  Örnsköldsvik

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan