Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Västernorrland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala rörmokare som lämnar offerter. Samtliga anslutna rörmokare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Sundsvall

Vatten / Avlopp

Ånge

VVS-arbeten / Rördragning

Sundsvall

KOMMUNER I Västernorrland

Filtrering

Sökfilter

 • Västernorrlands län

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Blockerat avlopp till diskmaskin Cylinda

  Sundsvall
 • Vatten / Avlopp

  Installation av två element(vatten) på övervåning, finns inget vatten draget till övervåning.

  Ånge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Koppla röra med varandra

  Sundsvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har en vattenmätare som skall bytas av mittsverigevatten. Innan den byts måste den förankras med en bygel. Dessutom tipsar de att vi ska byta kranarna innan och efter mätaren till kulventil .

  Sundsvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Bortkoppling av trasig elpanna samt inmontering av annan elpanna, Arbetet ska utföras nere på källarvåningen i mitt hus på Slalomvägen 12, 89130 Örnsköldsvik. Det finns även ett antal rör som bör monteras bort.

  Örnsköldsvik
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har en golvstående Ifö-toalett där vi har kommit åt topplocken så att det har lossnat och därmed förstört någon del inuti cisternen. Vi behöver hjälp med att beställa rätt reservdel och åtgärda felet.

  Sundsvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver hjälp med att koppla in vatten till en duschkabin. Duschkabinen står en bit ifrån befintliga blandaren/rören.

  Sundsvall

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan