Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Västmanland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala rörmokare som lämnar offerter. Samtliga anslutna rörmokare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Mars 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Sala

Vatten / Avlopp

Västerås

VVS-arbeten / Rördragning

Sala

KOMMUNER I Västmanland

Filtrering

Sökfilter

 • Västmanlands län

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har centralvärmesystem och värmeenergi kommer från Paxpanna som fungera med ved. Vi har golvvärme (värmevatten finns i rören). Problem:

  Sala
 • Vatten / Avlopp

  Uppsättning av tvättho och blandare. inkoppling av blandaren plus anslutning av avlopp. Tvättho och blandare finns.

  Västerås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har ett rör under en varmvatten beredare som läcker och de hjälper inte skriva åt så antagligen behöver bytas i vårt sommarhus Vi vill även få in en diskmaskin där så vatten och avlopp för det skulle behövas fixas. Gärna på torsdag nu i veckan då vi är uppe i huset då. Sommarhuset ligger i Hedåker

  Sala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Bortkoppling, nedmontering och bortforsling av den gamla trasiga diskmaskinen samt montering och inkoppling av ny integrerad diskmaskin (IKEA "Renodlad").

  Västerås
 • Badrumsrenovering

  Byta en handfat i badrummet

  Västerås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Köksblandare läcker. Insats behöver bytas. FM Mattsson 9000 serien.

  Hallstahammar
 • VVS-arbeten / Rördragning

  4 ballofix ventiler. 2 i badrum och 2 i kök (kallt och varmt). Vatten går direkt till kranen utan avstängningsventil.

  Västerås

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan