Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Västmanland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala rörmokare som lämnar offerter. Samtliga anslutna rörmokare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Vatten / Avlopp

Köping

VVS-arbeten / Rördragning

Norberg

VVS-arbeten / Rördragning

Västerås

KOMMUNER I Västmanland

Filtrering

Sökfilter

 • Västmanlands län

Senaste förfrågningar

 • Vatten / Avlopp

  Behöver hjälp för att koppla tvättställs dusch i mitt badrum

  Köping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vill koppla in tvätt-torktumlare i befintligt badrum via blandaren som sitter på väggen. (Ta bort blandaren då det ska bli tvättstuga i utrymmet) Samt sätta dit munstycke för varm/kallvatten så man kan stänga av detta.

  Norberg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej jag håller på renovera mitt badrum. Då behöver jag rörmokare.

  Västerås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Detta gäller en utbyggnad av sommarstuga, där en dusch och ett tvättställ skall installeras i ett nytt badrum med förbränningstoalett. Varmvattenberedaren skall flyttas till badrummet, ca 6 m från där den sitter nu. Huvudintaget för vattnet är också 6 m från badrummet.

  Sala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, jag bor i ett gammalt hus på iggebygärdet och behöver byta ut kranen i köket (mot en köksblandare) då den läcker. För att göra detta behövs det dra om/byta ut rören under eftersom de är delade för varmt och kallt vatten. Mvh Tania

  Västerås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dålig lukt i badrummet i ny köpt lägenhet. Jag har inte flyttat dit ännu.

  Västerås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag vill ha pris på vad det kan kosta att byta ett rör under diskbänken, och byta toalett och tvättställ

  Västerås

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan