Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Vaxholm

Är det svårt att få tag på en rörmokare i Vaxholm? Lugn, vi hjälper dig. Du fyller i formuläret och låter oss göra resten. Vi förmedlar din förfrågan vidare till olika VVS-företag som sedan kontaktar dig. Det bästa av allt är det kostar dig inget alls utan du sparar tid och pengar på att slippa jaga rörmokare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Stockholm

VVS-arbeten / Rördragning

Stockholm

Vatten / Avlopp

Stockholm

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Vaxholm. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Vaxholm finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Vaxholm som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Vaxholm

Vaxholms Rör AB

Buskuddsvägen 28, Vaxholm

08 - 54130096

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Vaxholm är en skärgårdskommun i närheten av Stockholm med hela 70 öar varav de flesta är bebodda. Det bor totalt ca 10700 invånare i kommunen som till större delen består av en relativt karg skärgårdsmiljö. Som de flesta kommunerna i närhet till Stockholm är utpendligen stor. Det egna näringslivet består till större delen av tjänstesektorn.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har problem med spolningen på toaletten, det läcker ner vatten från tanken till toaletten. Nu har vi även problemet att vattentanken inte fylls på, dvs det går inte att spola alls.

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av vattenlås och rör under ett handfat i badrum.

  Stockholm
 • Vatten / Avlopp

  Rensning/sköljning av avlopp i badrum (handfat) och kök (diskho). Inte helt tätt, men vattnet rinner undan sakta.

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta ut kran på toalett, behöver framförhållning så vattnet måste stängas av

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Bortkoppling av vattenmaskin samt "plugga" befintligt vattenrör. Helst måndag eller tisdag. Studiefrämjandet Långholmsgatan 27, 8 tr

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  "Bortkoppling av vattenmaskin, samt att "plugga" befintlig vattenledning.

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av blandare i kök och badrum inklusive kommod i badrummet. Har köpt blandare/kommod men osäker vilka kopplingar som behövs. Eventuellt ska jag också byta bänkskiva i köket och tar gärna, om möjligt, in offert på det också (total längd ca 2,5 m, ej beställt material ännu)

  Stockholm

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan