Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Vimmerby

Söker du rörmokare i Vimmerby? Då har du kommit helt rätt! Här sätter vi dig i kontakt med bra lokala rörmokare. Enkelt och snabbt. Det kostar inget att göra en förfrågan och det är inte bindande på något vis. Du väljer själv om och vilka du vill anlita.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Hultsfred

VVS-arbeten / Rördragning

Kalmar

Vatten / Avlopp

Västervik

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Vimmerby. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Vimmerby finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Vimmerby som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Vimmerby

Rör Bengt AB

Blåsippstigen 2, Södra

0492 - 20832

Ändra uppgifter

Värme & Sanitet Agne Palmèr AB

Vimmerby Allen 10, Vimmerby

0492 - 15090

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Vimmerby kommun ligger i Småland i östra delen av sydsvenska höglandet och har ca 15500 invånare. Här finns Astrid Lindgrens värld som är ett av Sveriges populäraste resmål. Inom näringslivet dominerar därför turism men även livsmedelindsutri och gjuteri-branschen är på stark frammarsch.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av shunt på panna. Värmebaronen.

  Hultsfred
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi skulle behöva hjälp med att vid ett tillfälle stänga av vattnet kopplat till kökshon och någon dag senare koppla in den nya. Övrigt utför vi själva. Alltså behöver vi endast hjälp med att stänga av och sätta på vatten och eventuell inkoppling av den nya diskhon.

  Kalmar
 • Vatten / Avlopp

  Jag har totalstopp i badrummet på nedervåningen men det behövs rensas lite överallt.

  Västervik
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Läckande toa Gustavsberg. . . . Och läckande dusch

  Torsås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Inkoppling av ny duschblandare Gustavsberg nautic

  Västervik
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Koppla ihop vatten o avlopp tvättmaskin

  Mönsterås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vattenläckan bakom kyl/ frys. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

  Borgholm

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan