Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Vingåker

Behöver du komma i kontakt med rörmokare nära Vingåker, då behöver du inte leta mer. Vi har de bästa rörmokarna anslutna till vår tjänst. Ange bara vad du villl ha hjälp med. Du förbinder dig inte till något, att göra en förfrågan är gratis och du sparar både tid på att slippa ringa runt själv.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i September 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Strängnäs

VVS-arbeten / Rördragning

Strängnäs

VVS-arbeten / Rördragning

Eskilstuna

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Vingåker. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Vingåker finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Vingåker som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Vingåker

Helistens VVS-Service AB

Box 40 Katrineholm

0150 - 669000

Ändra uppgifter

Mählqvists Rör AB HK

Hantverksgatan 25 Vingåker

0151 - 518150

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Södermanlands län
 • Vingåkers kommun

Kommuninformation

Vingåker är en kommun belägen i Södermanlands län med ca 9000 invånare. Den mest kända attraktione i kommunen är Säfstaholms slott från 1600-talet. Landskapet består till stor del av jorbsuksmark men även skog och många insjöar. Näringslivet är inriktat mot textilindustrin.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Renovera liten toalett Material finns

  Strängnäs
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Renovera liten toalett. Allt material finns.

  Strängnäs
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag behöver en övergångsnippel mellan rör och slangen till diskmaskinen. Jag har försökt själv men det funkar inte. . .

  Eskilstuna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av ventiler och sätta upp konsol för vatenmätare

  Eskilstuna
 • Fastighetsskötsel

  Jag har just haft besök av Industrisanering och fått alla avlopp rensade. Tror dom använde såväl vatten som tryckluft. I samband med detta upptäcktes att jag behöver ett nytt vattenlås under handfatet i badrummet.

  Nyköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installera tvättmaskin, el och vatten är redan draget

  Eskilstuna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byt av toalett stol o tvätta stället o blandare

  Nyköping

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan