Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Vingåker

Behöver du komma i kontakt med rörmokare nära Vingåker, då behöver du inte leta mer. Vi har de bästa rörmokarna anslutna till vår tjänst. Ange bara vad du villl ha hjälp med. Du förbinder dig inte till något, att göra en förfrågan är gratis och du sparar både tid på att slippa ringa runt själv.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Eskilstuna

VVS-arbeten / Rördragning

Flen

VVS-arbeten / Rördragning

Oxelösund

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Vingåker. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Vingåker finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Vingåker som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Vingåker

Helistens VVS-Service AB

Box 40, Katrineholm

0150 - 669000

Ändra uppgifter

Mählqvists Rör AB HK

Hantverksgatan 25, Vingåker

0151 - 518150

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Södermanlands län
 • Vingåkers kommun

Kommuninformation

Vingåker är en kommun belägen i Södermanlands län med ca 9000 invånare. Den mest kända attraktione i kommunen är Säfstaholms slott från 1600-talet. Landskapet består till stor del av jorbsuksmark men även skog och många insjöar. Näringslivet är inriktat mot textilindustrin.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Förberedelse för installation av tvättmaskin i badrum.

  Eskilstuna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver en ny toastol samt installation.

  Flen
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installering av fjärrvärmeväxlare

  Oxelösund
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Här kommer en liten fråga om offert. Jag och min sambo bor på andra våning central Eskilstuna .

  Eskilstuna
 • Vatten / Avlopp

  Läcka (vattendropp) i badrummet, från rör bakom badkaret (till kran/dusch). Kontakta mig gärna via mail till att börja med, då jag dels gärna vill ha offerter skriftligt, dels sitter mycket i möten och därmed ibland har svårt att svara i telefon. mvh /Kajsa

  Oxelösund
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver byta köksblandare. Bort montering av befintlig blandare och installation av ny FMM blandare med diskmaskinsavstängning. Ny blandare är inköpt.

  Eskilstuna
 • Vatten / Avlopp

  Koppla in diskmaskin i en lägenhet.

  Nyköping

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan