Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Ydre

Försöker du hitta en rörmokare i Ydre? Vi hjälper dig! Rörmokare.se förmedlar enkelt kontakten mellan dig som beställare och vvsföretaget. Tjänsten är helt gratis och du kommer att spara både tid och pengar via Rörmokare.se.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Linköping

VVS-arbeten / Rördragning

Linköping

VVS-arbeten / Rördragning

Linköping

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Ydre. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Ydre finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Ydre som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Ydre kommun ligger i Östergötland norr om sydsvenska höglandet och har ca 3700 invånare. Det är en riktig skogskommun som också är väldigt sjörik, det är en av Sveriges minsta kommuner sett till befolkningsmängd. Då det finns mycket skog i kommunen så är trädindustrin den klart ledande sektorn inom näringslivet.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, har två duschkabiner ifö som ska kopplas på blandare med flexibla slangar. Riksbyggenförening på Solrosgatan 4b.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Köksblandaren behöver service pga dåligt flöde. Köksblandaren är 1,5 år och byttes i samband med köksrenovering. Förmodligen behöver anslutningen demonterad och evt rensas.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av kran i tvättstugan och byte av 5 st termostater i element. Varav ett element läcker i termostaten så det är avstängt nu. Själva vridanordningen till termostaterna har jag men de är inte lika i infästningarna som de befintliga.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Reparation eller byte läckande vattenkran.

  Norrköping
 • Vatten / Avlopp

  Installation av ny toalett

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta ut bef avlopp under bottenplattan, källarplan. Avloppen är frambilade, ansluts mot bef servisledning vid yttervägg. Tvättstuga ca 15 m2, WC ca 2 m2, badrum ca 10 m2 inkl dusch, källarkorridor ca 12 m2.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Trasiga element ( vattenburen el )

  Linköping

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan